Log overzicht / Nieuws

Situatie nieuwe mast

Posted on January 2, 2014 at 6:30 AM

Goedemorgen,


Even een berichtje omtrent de nieuwe mast. En natuurlijk de nieuwsjaarwensen.


Allereerst iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar. Een jaar waarin ik hoop het gemiddelde aantal inmeldende amateurs omhoog te gaan brengen. Als ik kijk naar het aantal bezoekers van de website dan moet dat omhoog kunnen van gemiddeld 6 deelnemers naar gemiddeld 10. Dus mensen meld je in op de ronde.


Afgelopen jaar ben ik, door het halen van de novice licentie amateur geworden. En in de zomer kwam het moment dat ik de ronde overnam van Ben, PA2OLD. Dus een jaar met heel veel dingen die ik van te voren niet had verwacht. Dus ben ik benieuwd wat het allemaal dit jaar gaat worden.


Wat de nieuwe mast betreft kan ik zeggen dat het door geregeld harde wind en regen niet gaat lukken om deze voor 5 januari overeind te hebben. De oude blijft staan en zal komende tijd nog gebruikt gaan worden. Maar het gaat goed komen. De X300 komt er.


Tot zover het laatste nieuws. Iedereen hoop ik zondag weer te horen in de  ronde.


73,


Sjaak

PD1SRM

Categories: Nieuws ZARR ronde