Log overzicht / Nieuws

ZARR ronde nr. 137 2 feb. 2014

Posted on February 2, 2014 at 3:45 PM

Goedeavond,


Allereerst de link voor het audiobestand:


http://www.mijnbestand.nl/Bestand-OOQQLLMRIEC6.mp3


En verder kan ik zeggen dat het een leuke ronde was. Er waren enkele stations die zich inmelden die voor mij een mooie verassing waren.

Wat luisterstions betreft was het een slappe boel. Alleen Jeanetta uit Terheijden was present. Niemand via teamspeak.


De amateurs die zich inmelden:


PE1RWN Jan uit Geertruidenberg S9+60 Q5

PD1RVS Rob uit Nuland S7 Q5

PD4AJM Toine uit Breda S2-3 Q4-5

PD7H Hans uit Veenendaal werd door mij niet gehoord maar kwam duidelijk binnen bij Rob, PD1RVS.

PD4TH Ton uit Delft S4 Q4-5

PA2DKW Frank mobiel te Gouda. Was een S1 Q4. Hoefde er niks van te missen. Mooi het eerste mobiele station die ik als ronde leider gehoord heb. In het begin van deze ronde hebben we meer amateurs mobiel mogen horen.


Tot zover wat er over deze ronde was te melden. Als het zo gaat dan heeft de ronde een meerwaarde. Afgelopen week vond ik het magertjes en werd er serieus gedacht door mij aan stoppen. Dus inmelden amateurs zo ik zo zeggen. Tot een volgende keer allemaal.


73,

Sjaak

PD1SRM

Categories: Log ZARR